Holistische coaching

Persoonlijke en spirituele groei door bewustwording

Heb je het gevoel dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt?
Ervaar je een conflict tussen gevoel en verstand?
Vraag je je af wat nu je werkelijke doelen en verlangens zijn?
Wil je meer contact met de kern van jezelf?
Wil je meer vreugde en plezier ervaren in je leven?
Dan is het tijd om aan jouw persoonlijke groei te gaan werken en bij jezelf en in je kracht te komen!

Door middel van counseling en coaching begeleid ik je bij de groei in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hierbij kijken we op een holistische manier naar de verschillende invloeden die er in je leven geweest zijn, en misschien nog zijn, en welke blokkades hierdoor zijn ontstaan.

Op deze manier krijgen we inzicht in de eigen belemmeringen en oude patronen die ontstaan zijn door onbewust opgeslagen waarnemingen, gevoelens en emoties. Met dit inzicht word je bewust van jouw reacties op situaties en mensen waarmee je gevoelens zoals angst, verdriet, boosheid, verontwaardiging, jaloezie e.d. kan gaan verwerken en een plekje kan geven. Je krijgt ruimte voor meer bewustzijn; waarom ben je zo moe- zo angstig – waarom word je steeds afgewezen, maak je de verkeerde keuzes, ben je zo boos, ben je zo afhankelijk, is je zelfvertrouwen zo klein, en nog veel meer. Het verleden wordt hiermee op een positieve manier omgevormd waardoor de belemmeringen verdwijnen.

Met het helen van deze blokkades zal er energie en potentie vrijkomen. Je komt meer in contact met jezelf waardoor je beter voelt en weet wat bij je past en wat goed voor je is.
Je zult meer je bestemming gaan volgen en op je intuïtie leren vertrouwen waardoor je meer vrij zal zijn in het maken van je keuzes. Deze zelfkennis laat je groeien en brengt je op een hoger bewustzijnsniveau. Het mooie hiervan is dat, eventuele, lichamelijke klachten hierdoor ook gaan verdwijnen.

Wanner je leeft in overeenstemming met je persoonlijke wensen, talenten en vaardigheden leidt je het voor jou meest optimale leven. Dan zijn je activiteiten in overeenstemming met je het doel van je leven en leef je in harmonie met je diepere zelf en met je omgeving. Dan wordt het leven een mooie en prettige ervaring en zullen ziektes geen kans krijgen zich te ontwikkelen. Je bent dan volledig in balans. Dat is leven, zoals het leven bedoeld is…

In een homeopathisch consult komt dit alles ook aan de orde doordat er gezocht wordt naar de oorzaak van een klacht. Maar ook als je zonder homeopathie meer inzicht wil krijgen in jezelf en de patronen in je leven ben je van harte welkom!