Dynamis

Ieder levend wezen beschikt over een Dynamis, de onzichtbare levensenergie, ook wel levenskracht genoemd. Onderdelen hiervan kennen we als lichamelijke en geestelijke weerstand, zelfgenezend vermogen, het vermogen te groeien en te ontwikkelen en vitaliteit. Bij een gezond mens zorgt de Dynamis voor evenwicht tussen ziekmakende factoren en het zelfgenezend vermogen. Ziekte krijgt pas vat op iemand als de levenskracht is ontregeld en aangezien de levenskracht onzichtbaar is, is deze ontregeling niet direct te zien.

De Dynamis probeert dit verstoorde evenwicht te herstellen door ziektesymptomen te ontwikkelen. Deze symptomen vormen dus de uitdrukking van de Dynamis om het organisme weer in balans te krijgen. Je kunt hierbij denken aan griep met koorts waardoor je gedwongen wordt rust te nemen zodat de Dynamis aan het werk kan en het virus kan verslaan. Een op jou afgestemd homeopatische middel samen met de juiste voeding en voedingssupplementen helpen bij deze herstelpoging zodat het lichaam weer snel in balans kan komen. 

Levenskracht betekent ook in je eigen kracht staan met een gezonde geest in een gezond lichaam. Leven op jouw manier zonder blokkades waarbij je volledig jezelf kunt zijn. Op deze manier ben je ook minder vatbaar voor ziektes en ongemakken doordat de levenskracht optimaal door je heen stroomt en je compleet gelukkig bent. Met mijn coaching help ik je volledig in jouw kracht te komen zodat je jezelf (weer) kunt vinden en zijn.

Omdat de Dynamis de basis is van al het leven heb ik ervoor gekozen mijn praktijk Dynamis te noemen. De zon in het logo geeft ook levenskracht weer en is de bron van al het leven op aarde. Golven geven kracht en energie en duiden op voortdurende beweging en verandering zoals alles in het leven veranderd. De dolfijn staat symbool voor vrijheid, levenslust en communicatie.  Door goede communicatie ontstaat er inzicht en kan de juiste behandeling worden aangeboden. Hierdoor zal er een verandering plaatsvinden waarbij de levenskracht wordt versterkt en de levenslust weer terugkomt!

Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op via email: info@dynamislelystad.nl of Whatsapp: 06 2000 66 04.