Dynamis

Ieder levend wezen beschikt over een Dynamis, ook wel levenskracht genoemd, de onzichtbare levensenergie. Onderdelen hiervan kennen we als lichamelijke en geestelijke weerstand, zelfgenezend vermogen of vitaliteit. Bij een gezond mens zorgt de Dynamis voor evenwicht tussen ziekmakende factoren en het zelfgenezend vermogen. Ziekte krijgt pas vat op iemand als de levenskracht is ontregeld. En aangezien de levenskracht onzichtbaar is, is deze ontregeling niet direct te zien.

De Dynamis probeert dit verstoorde evenwicht te herstellen en dit gebeurt door ziektesymptomen te ontwikkelen. Homeopathie ondersteunt de eigen herstelpoging van het lichaam. De homeopaat zoekt een middel dat deze symptomen ondersteunt, want deze symptomen zijn de uitdrukking van de Dynamis om het organisme weer in balans te brengen.

Omdat de Dynamis de basis is van al het leven heb ik ervoor gekozen mijn praktijk Dynamis te noemen. De zon in het logo geeft ook levenskracht weer en is de bron van al het leven op aarde. Golven geven kracht en energie en duiden op voortdurende beweging en verandering zoals alles in het leven veranderd. De dolfijn staat symbool voor vrijheid, levenslust en communicatie.  Door goede communicatie kan de patiënt begrepen worden en het juiste middel worden aangeboden. Hierdoor zal er een verandering plaatsvinden waarbij de levenskracht wordt versterkt en de levenslust weer terugkomt!

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. U kunt mij bereiken via email: info@dynamislelystad.nl