Voorstellen


Mijn naam is Shannah de Moes en ik heb de 6-jarige Hbo-opleiding tot klassiek homeopaat aan de School voor Klassieke Homeopathie in Amersfoort gevolgd. Dit heb ik aangevuld met cursussen op het gebied van coaching.

Zelf ben ik in aanraking gekomen met homeopathie omdat ik jarenlang last had van bij- en voorhoofdsholteontstekingen. Na vele antibioticakuren, doorspoelingen en andere methoden bij de KNO-arts besloot ik een andere weg in te slaan en koos voor homeopathie. De homeopaat gaf mij kleine korreltjes die ik een aantal keer in moest nemen en weg was de ontsteking. Tot nu toe, en dit is nu 24 jaar geleden, heb ik er ook nooit meer last van gehad!

Ik vond dit zo interessant dat ik besloot mij hier verder in te verdiepen en jaren later ben ik de opleiding gaan volgen.  Dit heeft mij een geheel nieuwe kijk op gezondheid en ziekte gegeven waarin ik mij helemaal kan vinden. Lichaam en geest zijn één en een ziekte geeft aan dat het lichaam uit balans is. Vanuit deze visie is het mogelijk om te genezen en voor altijd van klachten verlost te worden.

Homeopathie kan heel veel doen bij allerlei, vooral chronische klachten en het mooie is dat dit op een zachte manier gebeurt zonder bijwerkingen. Met de juiste middelen kan iemand een heel ander mens worden zonder die klachten die er al jaren zijn en waar niets meer aan te doen leek. Maar ook voor acute klachten zoals blauwe plekken of een verkoudheid kan homeopathie veel doen.

Wanneer ik mensen spreek over homeopathie, merk ik dat hier veel onduidelijkheid over is. Er wordt gedacht aan kruidengeneeskunde of aan de huismiddelen die bij de drogist verkrijgbaar zijn. Sommigen denken dat homeopathie zweverig is of dat er een streng dieet bij gevolgd moet worden etc. etc. Om deze reden geef ik op deze website alvast enige duidelijkheid over wat Klassieke Homeopathie inhoudt en hoe u hiermee geholpen kan worden.

Graag wil ik u helpen bij het oplossen van uw klachten zodat u zich beter zult voelen en een gezonder leven zult hebben!

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. U kunt mij bereiken via email: info@dynamislelystad.nl