Ervaringen

Op deze pagina laat ik graag mijn cliënten aan het woord. Zij kunnen zelf het beste vertellen wat homeopathie voor hen heeft gedaan en hoe zij dit hebben ervaren.

Laura:

Pas geleden voor het eerst bij Shannah de Moes van Dynamis geweest. Ik ben zeer enthousiast!
Nu al meer resultaat voor o.a. eczeem/huidklachten dan ik de afgelopen 10 jaar heb ervaren. Geen zware hormoonzalfjes meer.
Shannah neemt echt de tijd voor je en en er wordt aan verschillende klachten gewerkt omdat er wordt gekeken naar het grotere geheel

 

Petra:

“Al jaren kom ik bij Shannah in haar praktijk.. wat heb ik ontzettend veel gehad aan haar behandelingen…

Als ik weer ergens mee loop waar ik niet uitkom, dan roep ik haar hulp in, om weer verder te komen in mijn ontwikkelingen. Ze kan je met heel veel helpen.. met lichamelijke klachten, of als je emotioneel even niet goed zit.. ze luistert en doet er alles aan om je te helpen”.

Petra de Boer

 

Ellen:

“Graag deel ik mijn ervaring over Dynamis Lelystad m.b.t. de homeopathie.

Ik heb een chronische ziekte: de ziekte van Crohn. Dit is een zeer lastige ziekte om te behandelen, zowel regulier als homeopathisch. Mede door de hulp van Shannah de Moes van Dynamis Lelystad, is mijn ziekte dragelijk, en kan ik er doorgaans vrij goed mee leven. Shannah gaat met jou in gesprek om de diepe achterliggende oorzaken van jouw ziekte te onderzoeken. Achter elke lichamelijke klacht zit nl. een psychologische betekenis.

Je kunt alle ziektes bestrijden met reguliere medicatie, maar als je het onderliggende probleem niet aanpakt zul je dus nooit volledig genezen. Maar als je samen in gesprek door jouw levensloop gaat, kom je ongetwijfeld stukken tegen, die je mentaal misschien al lang bent vergeten, maar jouw lichaam dus niet. Dus als je de onderliggende, diepe betekenis kan achterhalen, dan kun je deze ook oplossen. Oplossingsgericht werken, dat is wat je bij Dynamis Lelystad kunt verwachten.

Ik kan je alleen maar aanraden om eens een intake gesprek af te spreken en je eens te laten verrassen. Naast het homeopathische stuk is Shannah de Moes ook zelf een gevoelig persoon, met veel (levens)ervaring waardoor zij precies de juiste snaar weet te vinden, en je daarin ook heel goed kan coachen.

ik zeg: Go Fot It!”

Ellen Reurich

 

Kiki:

“Mijn homeopathische consulten met Shannah zijn heel plezierig en ook zeer inspirerend geweest. Ze neemt uitgebreid de tijd om de mens achter de cliënt te onderzoeken en doet daar vervolgens dan ook ECHT iets mee! Geen standaardvragen en standaardoplossingen, maar homeopathie zoals homeopathie bedoeld is. De klachten waarmee ik kwam werden aanvankelijk wel wat heftiger, maar ook daarover heeft Shannah mij van tevoren geïnformeerd.

Na de aanvankelijke verergering ging het langzaam aan steeds beter met mij; fysiek (die nare overgang ook), maar vooral ook mentaal. Ik kreeg mijn innerlijke kracht terug en eerlijk gezegd vermoed ik dat ook op zielsniveau bepaalde wonden aan het genezen zijn. Ik ben Shannah hier zeer dankbaar voor en ik heb voor mezelf besloten dat een regelmatige ‘check-up’ alleen maar voordeel (ziektepreventie!) kan opleveren.  Daarnaast is Shannah als mens zeer toegankelijk en heel fijn om in de buurt te hebben! Veel liefs en nogmaals dank voor de professionele en warme werkwijze!” 

Kiki S. uit Lelystad 

 

Gerarda:

“Mijn ervaring met Klassieke Homeopathie. Ik kwam via een goede vriend van mij in aanraking met Klassieke Homeopatie. Hij zei: “dat is misschien ook wat voor jou”. Ik de stoute schoenen aangetrokken en heb Shannah gebeld in maart. Ik voelde mij al gelijk op mijn gemak bij haar. Ze begreep hoe ik mij voelde en door mijn uitleg ging ze op zoek naar wat goed zou zijn voor mij. Ik had zoiets van; ‘nou ik zie wel’, wist niet wat ik kon verwachten van de korrels die ik zou krijgen. Na een paar dagen kreeg ik het ontzettend koud, ik zat te rillen en dacht dat ik ziek was. Ik dat netjes gemeld bij Shannah maar dat rillen was goed omdat ik al dingen aan het loslaten was. Ik heb heel veel weg gestopt van wat ik allemaal heb meegemaakt.

We zitten nu in de maand juli en ik heb ondertussen nog weer meerdere korrels gekregen. Ik heb al heel veel los kunnen laten en durf ook weer meer voor mijzelf op te komen als me iets dwars zit of ik het er niet mee eens ben. Ik wordt zo langzamerhand weer mijzelf dankzij de homeopathische consulten en korrels. Ik ben er nog niet helemaal maar we zijn op de juiste weg. Ik zou het zeker iedereen aanraden om dit te doen”.

Lieve groetjes Gerarda