Welke klachten

Acute klachten Chronische klachten Mentale/emotionele klachten
Allergieën Migraine Angsten
Ontstekingen Burn out Depressies
Kneuzingen Astma Fobieën
Zwangerschapsklachten Huidproblemen Verdriet
Blaasontsteking Menstruatiestoornissen Slaapproblemen
Overbelasting spieren Overgangsklachten Concentratiestoornissen
Beten en steken Chronische bijholteontstekingen Rusteloosheid

Omdat de klassieke homeopathie erop gericht is het zelfgenezend vermogen te versterken, kan het heel veel lichamelijke en geestelijke klachten genezen of verbeteren. Dit is mogelijk bij ziekten waarbij er nog geen onomkeerbare processen hebben plaatsgevonden. Dus klachten die het lichaam zelf, met hulp, nog kan oplossen.
Verschillende traumatische gebeurtenissen kunnen de oorzaak zijn van een ziekte zoals een ongeluk, val van een trap, overlijden van een dierbare, verbroken relatie, faillissement, verhuizing etc. Vaak realiseert men zich niet eens dat een zo’n gebeurtenis de oorzaak kan zijn van de klachten. Ieder mens is uniek en gaat dus ook op een eigen manier met deze ervaringen en indrukken uit het leven om. Door deze ervaringen wordt een mens gevormd maar het kan er ook voor zorgen dat iemand zich minder prettig voelt of ziek wordt.
De sterkste kant van de homeopathie is het behandelen van chronische ziekten omdat de versterking van de levenskracht hierbij essentieel is. Voorbeelden hiervan zijn eczeem, migraine, chronische verkoudheden of de nasleep van antibioticakuren en vaccinaties. Vaak worden klachten die door de reguliere artsen als ‘leer er maar mee leven’ worden bestempeld door homeopathie uitstekend verholpen. Hierboven staat een overzicht van een aantal klachten die succesvol verholpen kunnen worden met homeopathie. Uiteraard zijn er nog veel meer aandoeningen die met homeopathie weggenomen kunnen worden.

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. U kunt mij bereiken via email: info@dynamislelystad.nl